Έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Ντάνι Αλσίνα

256

Στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αναμένεται να φθάσει σε λίγες μέρες, ο εκλεκτός του Λούμπος Μίχελ για να αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου. Πρόκειται για τον πρώην συνεργάτη της φημισμένης «Μασία», Ντάνι Μπίγκας Αλσίνα.

Ο Λούμπος Μίχελ επέλεξε εξ’ ολοκλήρου τον Ισπανό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Ελλάδα, για να κάνει την πρώτη επαφή του με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» και να πιάσει ουσιαστικά δουλειά, στις ακαδημίες.

Ο Αλσίνα είχε μιλήσει στην αθλητική εφημερίδα «FORZA» και είχε αναλύσει τις πρώτες σκέψεις του για το νέο πρότζεκτ στον ΠΑΟΚ.

«Είναι κάτι καινούριο για μένα. Είναι μια νέα πρόκληση που μου δίνει πολύ μεγάλο κίνητρο. Επίσης μου αρέσει να γνωρίζω νέες κουλτούρες και οφείλω να πω πως η ελληνική κουλτούρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Στον ΠΑΟΚ δουλεύουν πολύ για να κάνουν την ομάδα έναν σύλλογο σημείο αναφοράς στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ κάνει καλή δουλειά με τις ακαδημίες και ασχολείται αρκετά με αυτές. Μου αρέσει αυτό και ελπίζω με την βοήθεια μου να το πετύχουμε ακόμα περισσότερα σε αυτόν τον τομέα».