Τον 14χρονο Τσοντάκη απέκτησε ο Παναθηναϊκός

258

Στην προσθήκη του Θανάση Τσοντάκη για τα τμήματα υποδομών προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με την πρώην ομάδα του νεαρού, Χαραυγιακό να ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας των δύο πλευρών.

O Τσοντάκης είναι γεννηθείς το 2003, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Ηλιούπολης και αποτελεί παίκτη με πολλές προοπτικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαραυγιακού:

“Καλή επιτυχία Θανάση!!!

Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ Α.Ο.Η ανακοίνωσε την παραχώρηση του Θανάση Τσοντάκη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του νεαρού παίκτη και σε συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποί του κ.κ. Τ.Φύσσας και Γ.Φαμέλης με τον πρόεδρο του Χαραυγιακού Εμμ.Φύτρο και τον υπεύθυνο υποδομών Μελ.Δαλκαφούκη αποφασίστηκε η μετακίνηση του παίκτη.

Αυτό το γεγονός είναι ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΎ Α.Ο.Η. καθώς επίσης ότι η ομάδα μας συναινεί οι νεαροί αθλητές της να δοκιμάσουν την τύχη τους σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Θανάσης είναι 14 ετών (γεννήθηκε το 2003) και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ απο τις μικρές κατηγορίες όπου είχε προπονητές τους κ.κ. Γιώργο Βέργη, Γρηγόρη Ρηγάτο και φέτος τον Κωνσταντίνο Μασούρα.

Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ Α.Ο.Η εύχεται καλή σταδιοδρομία στον Θανάση, υπομονή, επιμονή και υγεία”.