Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

251

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάλεσε εκτάκτως όλους τους εργαζομένους των τμημάτων υποδομής να παραβρεθούν την Τρίτη (13/6) στην ΠΑΕ. Αναμένονται να γίνουν σαρωτικές αλλαγές στο “τριφύλλι”. Ο Τάκης Φύσσας έως την Πέμπτη θα έχει ανακοινώσει τις αλλαγές που θα γίνουν σ’όλη τη δομή του “πράσινου φυτωρίου”.

Σε εβδομάδα μεγάλων εξελίξεων μπήκε καταπώς φαίνεται και η Ακαδημία του Παναθηναϊκού, στην οποία υπάρχουν αντίστοιχα πάρα πολλά (και οικονομικά) ανοικτά «μέτωπα», που αναζητούν άμεσες και δραστικές αποφάσεις/λύσεις.

Όλα τα μέλη που εργάζονται στα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» (προπονητές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, φροντιστές κι απλοί υπάλληλοι σε «Γ. Καλαφάτης» και Παιανία), ενημερώθηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο πως πρέπει να δώσουν (άπαντες) το «παρών» το μεσημέρι της Τρίτης (13/6) στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι!

Οι λόγοι αυτού του… πρωτοφανούς καλέσματος των εργαζόμενων της Ακαδημίας, δεν αναλύθηκε στις «ειδοποιήσεις» που έλαβαν οι άνθρωποι του «φυτωρίου» του Παναθηναϊκού, ωστόσο, είναι δεδομένο πως σχετίζεται τόσο με το οικονομικό (όπου σχεδόν όλοι έχουν «πατήσει» πέμπτο μήνα σhttp://www.leoforos.gr/τις καθυστερήσεις πληρωμών), όσο και με τις αλλαγές που επίκεινται σε όλη την Ακαδημία. Είναι επίσης πολύ πιθανό είναι να επισημοποιηθεί η πρόταση για μειώσεις των μισθών κατά 20-30% (οι περισσότεροι άλλωστε έχουν ενημερωθεί προφορικά για τα «ψαλίδια» που σχεδιάζει η διοίκηση), ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί απ’ την ΠΑΕ κι ένα χρονοδιάγραμμα, σταδιακής εξόφλησης των οφειλομένων. Δεδομένου άλλωστε ότι και στην ανδρική ομάδα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να αποπληρωθούν τα χρήματα που οφείλονται προς τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, απ’ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αρκετά πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΥΣΣΑ

Την ίδια ώρα ο Τάκης Φύσσας με τον άμεσο συνεργάτη του και Νο2 στην Ακαδημία, Θόδωρο Ελευθεριάδη (έχει αναλάβει εδώ και δυόμισι μήνες καθήκοντα τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης) έχουν προετοιμάσει το οργανόγραμμα της επόμενης σεζόν και τις αλλαγές που θα γίνουν στις θέσεις των προπονητών ανά τμήμα (Κ20, Κ17, Κ16, Κ15, Κ14, Κ13, Κ12, Κ11, Κ10). Οργανόγραμμα, το οποίο όπως έχουν ενημερώσει θα γνωστοποιήσουν σε όλη την Ακαδημία είτε την Τετάρτη (14/6), είτε την Πέμπτη (15/6), οπότε κι ολοκληρώνονται οι προπονήσεις και των τελευταίων κλιμακίων των τμημάτων υποδομής.

Σε κάθε περίπτωση, οι αποχωρήσεις θα είναι πολλές, αφού μετά τους Βαγγέλη Σάμιο, Αρη Κυριαζή και τον γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα που δεν δέχθηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν για μείωση του μισθού τους (ακόμη πάντως δεν έχουν συμφωνήσει με τους «πράσινους», επί της αποζημίωσης), παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα και ο Δημήτρης Κλης (προπονητής σε Κ12 και Κ12), καθώς δεν δέχεται αντίστοιχα τη μείωση που του έχει προταθεί. Στον «αέρα» είναι ακόμη και ο τεχνικός της Κ17 Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, κάτι που δείχνει πως οι αλλαγές που θα γίνουν το εφετινό καλοκαίρι στο σύνολο του προπονητικού τιμ της «πράσινης» Ακαδημίας θα είναι «σαρωτικές»!

Πηγή: contra.gr