Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο 17χρονος Καλύβας της Λάρισας

173

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα είναι ο 17χρονος Γιάννης Καλύβας να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λάρισα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ανήκει στην Κ17 της Λάρισας.

Ένα παιχνίδι ήταν αρκετό για τον Αντρέ Πάους να επίλέξει τον ποδοσφαιριστή για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να κάνει προπονήσεις με την αντρική ομάδα.

Ο 17χρονος (4/3/2000) Γιάννης Καλύβας, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες της Λάρισας περνώντας από όλα τα κλιμάκια μέχρι, όπως όλα δείχνουν, την αντρική ομάδα.

Ο Πάους άναψε το «πράσινο φως» για τον νεαρό Ελασσονίτη εξτρέμ καθώς είδε ενδιαφέροντα στοιχεία στην σωματοδομή του όπως και στην αγωνιστική του αξία με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι σίγουρο καθώς ο Πάους θα εκφράσει τις τελικές του σκέψεις μόλις επιστρέψει από την Ολλανδία.

Σε περίπτωση όμως που ο Καλύβας τον πείσει, θα είναι ο δεύτερος παίκτης της Κ17 που θα κάνει προπονήσεις με την αντρική ομάδα καθώς πριν από λίγες μέρες ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπαπολυμέρου, καθώς προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Η προσοχή που δίνεται στην αξία των νεαρών παικτών και το ρίσκο που δεν διστάζει να πάρει ο Αντρέ Πάους με την επιλογή παικτών σε αυτές τις ηλικίες κρίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα προς το παρόν και δίνει εξτρά κίνητρο στα παιδιά για περαιτέρω δουλειά.