Για 14η χρονιά το “Eugenios Gerards Soccer Camp” στην Κρήτη

283

Το “Eugenios Gerards Soccer Camp” διεξάγεται για 14η συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 4 έως τις 18 Ιουλίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή σεζόν σπουδαίοι προπονητές από ακαδημίες αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ  συμμετοχή.

Υπεύθυνος του καμπ είναι ο Μανώλης Παπαδάκης ενώ οι διοργανωτές έχουν έρθει σε συμφωνία για οικονομικές τιμές στα πλοία για τη μετακίνηση των νεαρών παιδιών που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά και έχουν έρθει σε συμφωνία με ξενοδοχείο για οικονομικότερη τιμή.

Το σχετικό δελτίο αναφέρει:

“Φέτος το Eugenios Gerards Soccer Camp θα πραγματοποιηθεί για 14η συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο Κρήτης  από τις 4-8 Ιουλίου 2017 στο Παγκρήτιο στάδιο και απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Ελλάδα με έτος γέννησης από το 2003 έως το 2012.

Το καμπ που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός στην χώρα μας, καθώς έχει αγαπηθεί τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς, είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικά καμπ της Ελλάδας με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στα παιδιά αλλά και στους γονείς.

Η εκμάθηση του αγωνίσματος και η δημιουργία αθλητικής συνείδησης γίνεται από πτυχιούχους προπονητές καθώς όλοι οι προπονητές αλλά και το staff είναι άρτια εκπαιδευμένοι.

Η ποιότητα της εκπαίδευσης αλλά και της άψογης οργάνωση είναι τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν στα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά event της χώρας μας. Αυτό που το κάνει πλέον διαφορετικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό, είναι ότι κάθε χρόνο παραμένει σταθερό στην φιλοσοφία του και προσφέρει στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες ώστε να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο.

 Που στην ουσία είναι ένα παιχνίδι το οποίο αυξάνει την αίσθηση της χαράς και της διασκέδασης. Επίσης, σκοπός του είναι να μεταδώσει ιδέες, γνώσεις και νέες τεχνικές σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, με στόχο την συμμόρφωση όλων σε ένα ακόμα πιο υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης των παιδιών στις Ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Οι προπονητές που θα παρευρεθούν φέτος στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 4-8 Ιουλίου στο Παγκρήτιο στάδιο είναι οι κύριοι:

Χουάν Ραμόν Ρότσα, Μανώλης Παπαδάκης, Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Σταύρος Λέτσας, Άρης Κυριαζής, Μιχάλης Παυλής, Ιβάν Νεντέλκοβιτ, Αλέκος Δέδες, Μανώλης Σκύβαλος, Γιώργος Θωμάκος, Μιχάλης Παπαδάκης, Κώστας Καραγιαννακίδης, Νίκος Πατέλης, Δήμος Ρόκας, Αριαν Μπεκιάι, Γιώργος Μπαστάκης, Βασίλης Μπαστάκης, Ανδρέας Ντρένοβα, Δημήτρης Γρηγοράκης.

Επίσης το παρόν θα δώσουν και θα πλαισιώσουν το team των προπονητών πάνω από δέκα προπονητές οι οποίοι απάντησαν εύστοχα στις ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου.

Όλοι οι προπονητές είναι με μεγάλη εμπειρία στο παιδικό ποδόσφαιρο και μερικοί από αυτούς ανήκουν σε κορυφαίες ακαδημίες της SUPER LEAGUE της χώρας μας και με αρκετές ώρες εκπαίδευσης πάνω στην διδασκαλία των παιδιών. Επίσης νοιώθουν την ανάγκη να μεταφέρουν τις γνώσεις τους δίνοντας βάρος, στην σωστή και ήρεμη προσέγγιση για την εκμάθηση και τόνωση της αυτοπεποίθησης τους.

Εκτός από τις προπονήσεις προσπαθούν να μεταφέρουν στα παιδιά και στους γονείς μηνύματα για το πώς πρέπει να βλέπουν το ποδόσφαιρο ώστε να είναι ακόμα πιο ομαλή η ανάπτυξη των παιδιών. Γι αυτό θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τους γονείς από τον κύριο Χουάν Ραμόν Ρότσα και από την ψυχολόγο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυρία Ειρήνη Ρέρα.

 Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ένα όνομα άρρηκτα δεμένο με το ποδόσφαιρο της Κρήτης και συγκεκριμένα με τον ΟΦΗ, διατέλεσε προπονητής του ΟΦΗ από το 1985 έως το 2000 και υπεύθυνος για τις παιδικές ακαδημίες του. Ήταν ένας από τους πρωτεργάτες για την δημιουργία του αθλητικού κέντρου “Βαρδινογιάννειο” οπού στεγάστηκε η πρώτη ομάδα και η παιδική ακαδημία.

Έχοντας ξεκαθαρίσει την αξία και την σημασία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών στην εξέλιξη και την ανάπτυξη νέων αθλητών ώστε να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για να μπορούν να διεκδικήσουν ισάξια μια επαγγελματική καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την ίδρυση και εδραίωση των ακαδημιών.

Ο κύριος Γκέραρντ ακολουθώντας τις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους που είχαν ήδη εδραιωθεί στο παγκόσμιο στερέωμα, έφερε κυριολεκτικά επανάσταση στο τρόπο προπόνησης και εκπαίδευσης στο χώρο του κρητικού ποδόσφαιρου. Φαινόταν ξεκάθαρα από τα πρώτα βήματα που έκανε ένα παιδί μέσα στο γήπεδο μέχρι την οργάνωση και το στήσιμο της πρώτης ομάδας πριν από τα δύσκολα παιχνίδια της πρώτης εθνικής είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

Αποτέλεσμα της συστηματικής κι εμπνευσμένης προσπάθειας του είναι οι δεκάδες ποδοσφαιριστές που διακριθήκαν στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα όπως και οι δεκάδες ποδοσφαιριστές που είναι πλέον προπονητές σε εθνικές και διεθνείς κατηγορίες.

Υπεύθυνος οργάνωσης είναι ο κ. Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος είναι προπονητής παιδικού ποδοσφαίρου με εξειδίκευση στην εκμάθηση τεχνικής με αρκετά χρόνια εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο. Είναι κάτοχος διπλώματος B’ LICENSE της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας από το 2002 και κάτοχος πιστοποιητικού UEFA A’ Ελλάδας. Άρχισε την προπονητική από την ακαδημία της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τον Αύγουστο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2009 (5 χρόνια) και από τον Αύγουστο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2016 ήταν μέλος του προπονητικού team της επίσημης ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και υπεύθυνος βελτίωσης της τεχνικής(7 χρόνια).

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με βασικό θέμα την ανάπτυξη και την εκπαίδευση στο παιδικό ποδόσφαιρο και επίσης έχει συμμετάσχει και ως εισηγητής σε κάποια από αυτά.

Τέλος οι υπεύθυνοι του καμπ, έχουν εξασφαλίσει έκπτωση 50% σε εισιτήρια πλοίων των ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES από Πειραιά προς Ηράκλειο και με επιστροφή, όπως επίσης έκπτωση 30% για ενήλικες και 50% για παιδιά στα εισιτήρια των HELLENIC SEAWAYS από τα νησιά των Κυκλάδων προς Ηράκλειο και με επιστροφή.

Επίσης έχουν εξασφαλίσει προνομιακές τιμές και σε ξενοδοχείο κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο, για παιδιά από την υπόλοιπη Ελλάδα που θα ήθελαν να πάρουν μέρος σε ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό event ώστε να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Αυτό είναι το Eugenios Gerards Soccer Camp…

Το που μπορεί να φτάσει, εξαρτάται καθαρά από όλους εμάς!

Ραντεβού τον Ιούλιο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καμπ μπορείτε να επισκεφτείτε το site http://gerardscamp.com/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941571901

Facebook: https://www.facebook.com/gerards.soccercamp/”.