Επενδύει στην Ακαδημία της ΑΕΚ ο Σαράντης

262

Η νέα εποχή των Ακαδημιών της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και λίγο καιρό. Ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης (ιδιοκτήτης του ομίλου Sarantis μαζί με τον αδερφό του Κυριάκο) με δική του επένδυση (έπειτα από συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη), αναλαμβάνει να αλλάξει επίπεδο τις Υποδομές της “Ένωσης”.

Ο Σαράντης, έκανε την στοχευμένη επιλογή της επιστροφής του Άκη Ζήκου στην ΑΕΚ και μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά εγγυώνται την εύρυθμη και αξιοκρατική λειτουργία των Υποδομών της μαζί με την αποτελεσματική δουλειά. Με μοναδικό στόχο, να ωφεληθεί η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή οι Υποδομές της “Ένωσης” έχουν ένα γήπεδο με πλαστικό στη διάθεση τους και λυόμενα για αποδυτήρια.

Σε πρώτη φάση η επένδυση προβλέπει κατασκευή ακόμη 3 γηπέδων στα Σπάτα. Ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα και δύο γήπεδα με πλαστικό και συνολικά το προπονητικό κέντρο θα έχει πλέον 6 γήπεδα (3 φυσικό – 3 πλαστικό), ενώ σε συνεννόηση και με την πρώτη ομάδα θα γίνεται χρήση όλων των γηπέδων από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Επίσης, εκεί που βρίσκονται τώρα τα λυόμενα αποδυτήρια θα κατασκευαστεί γυμναστήριο και χώροι για τις ακαδημίες, ενώ δίπλα στο κτίριο της πρώτης ομάδας θα μεταφερθούν τα αποδυτήρια και θα κατασκευαστεί και δεύτερος όροφος με γραφεία για τις Υποδομές και άλλους αναγκαίους χώρους.

Ο Γρηγόρης Σαράντης σε συνεργασία με τους Ζήκο – Σαμαρά στους οποίους έχει παραδώσει τα κλειδιά στο αγωνιστικό και λειτουργικό κομμάτι των Υποδομών, θα πληρώσει για να έχουν οι ακαδημίες της ΑΕΚ το δικό τους μεγάλο πούλμαν για αποκλειστική χρήση και την μετακίνησή τους.