Επαγγελματίας ο Ντουμάνης με τον Ολυμπιακό

264

Ακόμα ένας επαγγελματίας από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, Παρασκευά Ντουμάνη, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Παρασκευάς Ντουμάνης υπέγραψε σήμερα 14/6/2017 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο Παρασκευάς Ντουμάνης που γεννήθηκε στις 30/10/2000 και προέρχεται από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Βέροια (Νηρέας Βέροιας) είναι στην Ακαδημία μας από το 2015 και την περίοδο 2016-17 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K17. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι διεθνής”.

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου η οποία έγινε παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ”, Γιώργου Παύλου, ο Παρασκευάς Ντουμάνης δήλωσε:
“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον κ. Παύλου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σ’ αυτή την σπουδαία ομάδα. Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς μου και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και με στηρίζουν για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Υπόσχομαι να δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχω και για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν αυτή την σπουδαία ευκαιρία. Τώρα αρχίζει η δουλειά”.