Το μήνυμα του Άλβαρεθ για τον καρκίνο: «Θα σε νικήσω 1.000 φορές»!

280

Τον δικό του “Γολγοθά” ανεβαίνει ο 21χρονος άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο Γιεράι Άλβαρεθ, καθώς καλείται να δώσει ακόμα μία μάχη με τον καρκίνο. Στον τελευταίο έλεγχο ανιχνεύτηκε μία ανωμαλία στους λεμφαδένες και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

«Οταν φαίνεται ότι τον έχεις ρίξει κάτω, επιστρέφει και σε ξαναχτυπάει, αλλά με ηρεμία θα δώσω τη μάχη μου και θα νικήσω με όλο αυτό τον κόσμο που με στηρίζει. Και εάν πρέπει να τον νικήσω ξανά, θα το κάνω και θα σηκωθώ 1.000 και μία φορές»! Με αυτή τη συγκινητική κατάθεση ψυχής στο Instagram ο άτυχος Γιεράι Άλβαρεθ ενημέρωσε προσωπικά ότι έχει υπάρξει καινούργιο σοβαρό θέμα με τον καρκίνο

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Γεράι Άλβαρεθ ενημερώθηκε πως οι έντονοι πόνοι που είχε στα γεννητικά του όργανα δεν ήταν μια απλή φλεγμονή, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο των όρχεων.

Ο Βάσκος ποδοσφαιριστής στις 27/12 υποβλήθηκε σε πετυχημένη εγχείριση αφαίρεσης του όγκου και δύο εβδομάδες αργότερα επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Γιεράι στις 4 Φεβρουαρίου έκανε την επανεμφάνιση του με τη φανέλα της Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και ολοκλήρωσε τη σεζόν γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει με την Ισπανία.