Φρατζέσκος και Ταράσης στην Κ20 του Παναθηναϊκού

90

Στα χέρια του Κώστα Φρατζέσκου λοιπόν και του Κώστα Ταράση θα στηριχτεί την επόμενη σεζόν η Κ20 του Παναθηναϊκού! Οι δύο παλαίμαχοι άσοι ήρθαν σε συμφωνία με την ΠΑΕ και αναμένεται να ενταχθούν άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Είναι πλέον γεγονός! Κώστας Φρατζέσκος και Κώστας Ταράσης αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας Νέων Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Οι δύο παλαίμαχοι άσοι των “πράσινων” έχουν ενημερωθεί, ενώ το μόνο που μένει είναι η επίσημα ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταράσης έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση στο παρελθόν, ενώ ο Φρατζέσκος αναλαμβάνει για πρώτη φορά την καθοδήγηση της ομάδας!

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθουν και οι ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τους προπονητές της ομάδας. Ήδη ο Τάκης Φύσσας έχει έρθει σε συμφωνία με δυο γυμναστές (στόχος είναι να υπάρχουν δυο ή τρεις την επόμενη χρονιά) με το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί να είναι αυτό του Μίμη Χόρτσα. Ο νεαρός γυμναστής (σ.σ. γεννημένος στις 1/10/1991) δεν αποκλείεται να είναι και ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα Νέων του τριφυλλιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για fratzeskos tarasis