Με γιορτή “έκλεισε” τη χρονιά η Ακαδημία του Απόλλων Καλαμαριάς

425

Ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε με τη γιορτή λήξης η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλάζ Αρετσούς με πολλά παιχνίδια και χαμόγελα.

Η σχετική ανακοίνωση

“Στην αρχή της εκδήλωσης υπήρχε ζωντανή κάλυψη από την ΕΡΤ 3 στην οποία μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας Σπύρος Ακρίβος και αθλητές της Ακαδημίας μας. Τον λόγο πήρε ο έφορος ποδοσφαίρου κ.Κώστας Ντάγκας ο οποίος ευχαρίστησε τους αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν χρόνια τώρα στην Ακαδημία μας.

Ακολούθησαν Ποντιακοί χοροί από την Αδερφότητα Κρωμναίων Καλαμαριάς καθώς φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το Ποντιακό στοιχείο. Σειρά πήραν οι αθλητές μας από όλα τα Τμήματα Ποδοσφαίρου με ασκήσεις επιδείξεων, διαγωνισμούς δεξιοτήτων, παιχνίδια στην άμμο, ποδόσφαιρο, ποδοβόλεϊ. Ετσι πέρασε ένα υπέροχο διασκεδαστικό απόγευμα με πολλά χαμόγελα, εξαιρετικό κλίμα και όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Η Διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Κ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ.Θεοδόση Μπακογλίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΤΕΚ κ. Πενόπουλο Ιωάννη για την παραχώρηση του χώρου στην Πλαζ Αρετσούς.

Επίσης ευχαρίστησαν θερμά την Αδερφότητα Κρωμναίων Καλαμαριάς για την Ποντιακή νότα που τους προσέφεραν χορεύοντας καθώς και την USAR HELLAS για την κάλυψη ,για την ενημέρωση και την στήριξη που προσφέρουν κάθε φορά στην ομάδα.

Τέλος, όλους τους προπονητές της Ακαδημίας, τον χορηγό “ΒΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ” που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά κυρίως ευχαρίστησαν τους γονείς για την στήριξή τους και τα παιδιά για την προσπάθεια και την πρόοδο τους καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν και  ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι με υγεία ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο και την καινούρια χρονιά.

Σπύρος Ακρίβος: Πρωταγωνιστές τα παιδιά μας

O τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μιλώντας στο acadimies.gr δήλωσε:
“Μια ξεχωριστή χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο έκλεισε για την Ακαδημία μας την Τρίτη 13/6 με γιορτινό, παραδοσιακό αλλά και αγωνιστικό τρόπο. Στις προθέσεις μας είναι τη νέα χρονιά, τα παιδιά του Απόλλων Καλαμαριάς να έχουν στο πρόγραμμα τους και μάθημα Ποντιακών χορών για να δεθούν ακόμη πιο πολύ με τις ρίζες του συλλόγου.

Προσωπικά ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν όλα τα παιδιά. Αυτά είναι οι πρωταγωνιστές σε μια Ακαδημία. Εμείς οι προπονητές, προσπαθούμε να τους εμπνεύσουμε για το δρόμο που θα ακολουθήσουν στο ποδόσφαιρο και να ενισχύσουμε τα εφόδια ζωής για το μέλλον τους. Ευχαριστώ επίσης τον κάθε γονέα ξεχωριστά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει καθημερινά για να καλύψει τις ατελείωτες ανάγκες της οικογένειάς του. Στη φετινή χρονιά η διοίκηση του ερασιτέχνη και ειδικά ο πρόεδρος Αλέξανδρος Νεράντζης απέδειξαν με την καθοδήγηση και την καθημερινή σκληρή εργασία τους ότι έχουν ζωντανό “όραμα”για την ομάδα και της ακαδημίες της. Εγώ και οι συνεργάτες μου προπονητές, θέλουμε να δίνουμε κάθε στιγμή τον καλύτερό μας εαυτό, για ένα ευοίωνο μέλλον αυτών των παιδιών και του Απόλλωνα. Ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Καλοκαίρι σε όλους!