Συγκεντρώθηκε το ποσό για τη νοσηλεία του μικρού Βαγγέλη

125

Μαζεύτηκε το ποσό των 500.000 ευρώ σε χρόνο ρεκόρ για τον μικρό Βαγγέλη Ελευθεριάδη, που χρειαζόταν για να μεταβεί στο νοσοκομείο “Memorial” της Νέας Υόρκης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και ο μικρός φεύγει για την πιο μεγάλη μάχη.

Ο μικρός έπρεπε να πάει στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο “Memorial” για ειδική θεραπεία που θα ανεβάσει κατακόρυφα τις πιθανότητές του για ζωή. Έπρεπε να μαζευτούν 500.000 ευρώ, ποσό ασφαλώς μεγάλο, ειδικά σε μια περίοδο που η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Τίποτα όμως δεν μπορεί να μπει μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, σε ένα παιδικό χαμόγελο, στην ελπίδα!

Τα χρήματα που χρειάζονταν μαζεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Βαγγέλη, που δεν έχει λόγια να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν. Συγκλονιστικό το ευχαριστώ των γονιών του Βαγγέλη, που υποκλίθηκαν στους ανθρώπους.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

“Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.

Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του.

Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.

Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε.

Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους.

Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή”