Τελετή λήξης με Ιμπαγάσα-Πάντο η Σχολή Ρέντη

271

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε για την Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Τα 300 παιδιά που αγωνίστηκαν και φέτος στη Σχολή, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και είπαν στους προπονητές και στα στελέχη της Σχολής “καλό καλοκαίρι”.

Στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) στις εγκαταστάσεις της Σχολής τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να “συναντήσουν” τον Αριέλ Ιμπαγάσα, τον Τάσο Πάντο αλλά και τον Σωκράτη Κοψαχείλη ο οποίος φέτος “έτρεξε” το πρόγραμμα προπονήσεων για τους τερματοφύλακες.

Ο “Κάνιο” αλλά και ο Τάσος Πάντος αποθεώθηκαν από τα παιδιά και μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα ενώ έκαναν και τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλων σε δυο ομάδες της Σχολής που διακρίθηκαν στο “Θουκυδίδειο-Μπουρλής”.

Μιλώντας προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ηλικίας 5-15 ετών, ο Αριέλ Ιμπαγάσα τόνισε: “Καλό καλοκαίρι σ’ όλους. Ξέρω ότι δουλέψατε καλά όλη τη σεζόν. Σημαντικό για μένα είναι να είστε οικογένεια και καλοί μαθητές”, ενώ ο Τάσος Πάντος συμπλήρωσε: “Από τις Σχολές του Ολυμπιακού πολλά παιδιά έχουν έρθει στην Ακαδημία και μερικά έχουν φτάσει έως την πρώτη ομάδα. Πρέπει να είστε υπερήφανοι που είστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω και εγώ να πω ότι εκτός από το ποδόσφαιρο πρέπει να σας ενδιαφέρουν και τα μαθήματα. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι”. Ο Σωκράτης Κοψαχείλης είπε: “Εμείς κάθε εβδομάδα κάναμε προπόνηση σ’ όλη τη σεζόν και πιστεύω τα πήγαμε καλά. Βλέπω πολύ καλό επίπεδο στη Σχολή και οι προπονητές της δουλεύουν σωστά. Θέλω και εγώ να πω καλό καλοκαίρι σ’ όλους και σας περιμένουμε στο Summer Camp του Ολυμπιακού που αρχίζει στις 19 Ιουνίου”.

Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών Βασίλης Νάνος, ο επικεφαλής της Σχολής Χρήστος Σολωμός, οι προπονητές Δημήτρης Κριμιτζάς, Διονύσης Ρουμαντζάς, Θωμάς Ροκάϊ, Χρήστος Ρόγκας και ο φυσιοθεραπευτής Πάνος Περιμένης.

Τα παιδιά δίνουν πλέον ραντεβού για τον Αύγουστο όπου θα ξεκινήσει η νέα σεζόν στην Κεντρική Σχολή Ρέντη.