Απέκτησε 14χρονο ταλέντο ο Ολυμπιακός

245

Ο 14χρονός κεντρικός αμυντικός Χάρης Κατσογιάννης κάνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και από τις ακαδημίες του F.C. Tripolis πήρε μεταγραφή στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έγινε μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Γεννημένος το 2003 ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Αρκάς αμυντικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή εδώ και πέντε περίπου χρόνια στις ακαδημίες του F.C. Tripolis για να πάρει στα 14 του χρόνια μεταγραφή στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι σε μια από κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμης της χώρας μας.

Ο Χάρης Κατσογιάννης από το απόγευμα της Παρασκεύης 16 Ιουνίου είναι και επίσημα μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού με των Κώστα Καλογιαννίδη εκ των προπονητών του στο F.C. Tripolis να συγχαίρει με δύο ιδιαίτερες φωτογραφίες στο facebook των νεαρό ποδοσφαιριστή.

Όπως είναι αναμενόμενο η χαρά και η ικανοποίηση των υπεύθυνων των ακαδημιών του F.C. Tripolis  Νίκου Χατζόπουλου και Κώστα Καλογιαννίδη είναι τεράστια καθώς ένα δικό τους παιδί παίρνει μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό βέβαια αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του F.C. Tripolis.

Ο Χάρης Κατσογιάννης ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα και δίνει το σύνθημα και στα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών του F.C. Tripolis να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες των προπονητών τους μέχρι το όνειρο του καθενός να γίνει πραγματικότητα.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι το F.C. Tripolis συγχαίρει τον Χάρη Κατσογιάννη και του εύχεται καλή επιτυχία στο ερυθρόλευκο ποδοσφαιρικό ταξίδι που μόλις ξεκινά.