Ηρακλής: “Να αλλάξει η Μίκρα”

109

Πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξει η εικόνα των εγκαταστάσεων της Μίκρας θα πάρουν τα μέλη του «Ιδρυτικού Σωματείου» του Ηρακλή. Τα οποία πρόσφατα έκαναν αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Γηραιού, όπου και διαπίστωσαν πάρα πολλά προβλήματα.

Τα κλειστά γραφεία της Μίκρας είναι μία ακόμα απόδειξη της καταστροφικής διοίκησης Παπαθανασάκη στον Ηρακλή, σύμφωνα με δηλώσεις των ανθρώπων του ιστορικού συλλόγου. Καταθλιπτική είναι η εικόνα που παρατηρείται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, στη Μίκρα, καθώς αυτά πλέον λειτουργούν ανά δύο ημέρες προκειμένου να γίνει η διευθέτηση έστω και μικρών εκκρεμοτήτων.

Αλλωστε, εδώ και καιρό λόγω οφειλών έχει κοπεί και το ρεύμα και το ίντερνετ και πλέον είναι μονόδρομος η αποχώρηση του Σπύρου Παπαθανασάκη από τα κοινά της ΠΑΕ προκειμένου η ομάδα να βρει εκ νέου το δρόμο της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

“Κατόπιν της αυτοψίας που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας από το Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου και της Επιτροπής που έχει συσταθεί για τα θέματα του Γ.Σ. Ηρακλής κατεγράφησαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις του Ηρακλή.

Αποφασίστηκε ότι από την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα αρχίσουν εργασίες αποκατάστασης-ανακαίνισης και καθαρισμού στα αποδυτήρια που στεγάζονται οι ακαδημίες του Ηρακλή και στα γήπεδα της Μίκρας. Επίσης θα γίνουν ενέργειες για την αποκατάσταση της υδροδότησης, της ηλεκτροδότησης και του τηλεφώνου-ίντερνετ στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να γίνουν οι εγκαταστάσεις πλήρως λειτουργικές.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες θα γίνουν μέσω δωρεών από ανθρώπους που συμβάλλουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνει ο Σύλλογος και τους ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση τους και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στην Μίκρα”.