Φιλικό Πανιωνίου με Ολυμπιακό για τον μικρό Βαγγέλη

104

Πανιώνιος και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στη Νέα Σμύρνη (2/7) σε φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη, ο οποίος δίνει μάχη για να νικήσει τον καρκίνο.

Ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης, ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο από τα 2 του χρόνια, δίνει ακόμη μία μάχη με την ασθένεια και όλοι ευελπιστούν να βγει γι’ ακόμη μια φορά νικητής. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της διοίκησης του Πανιωνίου που πήρε άμεσα την πρωτοβουλία να σταθεί δίπλα στο μικρό Βαγγέλη του οποίου η περιπέτεια έχει συγκινήσει όλους τους Έλληνες.

Μάλιστα, την Παρασκευή (13/6) προέκυψε κι άλλο χαρμόσυνο νέο καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειαζόταν για να μεταβεί στο νοσοκομείο “Memorial” της Νέας Υόρκης.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία «Παλεύουμε για το μικρό Βαγγέλη». Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα διατεθούν στην οικογένεια του Βαγγέλη Ελευθεριάδη.

Για το σκοπό αυτό, στο φιλικό θα ισχύσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ.

Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία… και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου.

Για να συνεισφέρετε οικονομικά στην προσπάθεια της οικογένειας, τόσο για τα έξοδα θεραπείας του Βαγγελάκη, όσο και για τα έξοδα διαβίωσης των γονιών του στις ΗΠΑ υπάρχει ο ακόλουθος λογαριασμός:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ.Λογ: 6053010153148 IBAN:GR7701710530006053010153148

Δικαιούχος Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)

Οι γονείς Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Μέμα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

tel: +30 6951813687

e-mail: giatonvangeli@gmail.com

Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη

https://www.facebook.com/evangelos1eleftheriadis/”