Δημιούργησε τράπεζα αίματος η ακαδημία Olympic των Θεσσαλών

254

Τράπεζα αίματος έχει δημιουργήσει η ακαδημία Olympic Football Academy των Θεσσαλών, δείχνοντας παράλληλα και το κοινωνικό της πρόσωπο εκτός γηπέδων.

Μέσα από το ποδόσφαιρο που διδάσκεται στις μικρές ηλικίες, οι προπονητές περνούν και μηνύματα στους λιλιπούτειους άσους.
Ο υπεύθυνος της Olympic FA Νίκος Λιούπας στην ομιλία του κατά την τελετή λήξης ευχαρίστησε τους συνεργάτες προπονητές, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία, ανέλυσε το οργανωτικό πλάνο της επόμενης χρονιάς ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ σημαντική προσπάθεια της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργήσει η ακαδημία της Olympic.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να γινόμαστε αρωγοί δίνοντας αίμα, διότι η υγεία είναι ό,τι το πολυτιμότερο έχουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Λιούπας.

Κατά τα άλλα, ήταν μια διαφορετική τελετή λήξης αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Olympic Park από τα παιδιά της Olympic Football Academy που διαγωνίστηκαν σε ένα ποδοσφαιρικό survivor.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στους κόκκινους olympians και στους μπλε olympicos και πήραν μέρος σε αγωνίσματα που περιελάμβαναν πέρασμα μέσα από νερό σε φουσκωτές πισίνες, ασκήσεις ισορροπίας και αντίδρασης, παιχνίδια γρήγορης σκέψης και εύρεσης στόχου και φυσικά ποδοσφαιρικής ικανότητας.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήρθε ισόπαλη ενώ στο τέλος υπήρξε και ειδική μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων γονέων, όπου είχαμε μια συναρπαστική αναμέτρηση με πολλά γκολ.

Προπονητές της ακαδημίας είναι οι: Ανδρέας Τσιρβούλης, Περικλής Κουτσοπάγος, Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, Στέλιος Τσινούδης, Λάζαρος Γαλάνης, Γιώργος Σκαφιδάς και Θανάσης Τζουβάρας.