Η έμμεση «διάλυση» του Ηρακλή!

321

Η επικύρωση της βαθμολογίας έχει ήδη πάει πίσω, αλλά εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει σε νέα δικαστική κόντρα (στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ) Ηρακλή-Λεβαδειακού για τη θέση στο επόμενο Πρωτάθλημα.
Ο χαμένος χρόνος, η ανασφάλεια της κατάστασης για τους ποδοσφαιριστές και η ρευστή κατάσταση που «πάγωσε» τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό (άρα παρατείνει ακόμη και έτσι την καταστροφική παρουσία του Παπαθανασάκη), διαλύει έμμεσα τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Μηδενικός προγραμματισμός. Πέραν της αποδεδειγμένης αδυναμίας του Παπαθανασάκη, ακόμα και μια οργανωμένη και ικανή διοίκηση δε θα μπορούσε να πείσει, να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές και να προσελκύσει άλλους για ενίσχυση, δίχως αυτό να αποτελεί άλλοθι για τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ο Ηρακλής χάνει καθημερινά ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπροστά στα δεκάδες ερωτηματικά, όντας επαγγελματίες αναζητούν ένα πιο ασφαλές μέλλον.

Πόσο χαμένος θα βγει ουσιαστικά ο Ηρακλής αν εφαρμοστεί ο νόμος (η απουσία ποινής υποβιβασμού) και συνεχίσει στην επόμενη Superleague από την κατάσταση των ημερών;

Αν παίξει με περιορισμό μεταγραφών, η διορία της μιας ανανέωσης συμβολαίου τελειώνει στις 30 Ιουνίου όπως ίσχυσε πέρσι.
Μηδενικός χρόνος. Ο Ηρακλής θα πρέπει άμεσα: Να βρει διάδοχη κατάσταση διοικητική. Να κλείσει προπονητή (όσο κι αν ο Καγιούλης θεωρεί πως θα πετύχει την επιστροφή του Παντελίδη, μόνο βέβαιη δεν είναι), να κρατήσει όσους απέμειναν και να προσθέσει νεαρούς κάτω των 23 ετών.

Εντωμεταξύ, η ίδια ανασφάλεια επικρατεί και στις Ακαδημίες του Ηρακλή, καθώς όλα τα τμήματα, κυρίως αυτά που μετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομής της Superleague, τελούν εν αναμονή για τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα η Μίκρα μετρά τις πληγές της…