Στο τιμόνι του ΑΟ Ζωφριάς η Ιωάννα Ζαλοκώστα

543

Η αλλαγή σελίδας στην ιστορία του ΑΟ Ζωφριάς είναι γένους θηλυκού! Για πρώτη φορά από την ίδρυση του συλλόγου (1975) τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει μια γυναίκα.

Ο λόγος για την πανέμορφη Ιωάννα Ζαλοκώστα, η οποία στις πρόσφατες εκλογές του ΑΟ Ζωφριάς για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελέγη πανηγυρικά με συντριπτική πλειοψηφία 96 ψήφων επί 105 μελών που συνολικά ψήφισαν! Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο ΔΣ που προέκυψε στελεχώνουν ακόμα 3 γυναίκες και μάλιστα σε καίριες θέσεις όπως είναι αυτές των γραμματέων και του ταμία.

Αμέσως μετά την εκλογή της στην προεδρία η κυρία Ζαλοκώστα έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων της νέας διοίκησης.

“Αναλαμβάνουμε τις τύχες ενός ιστορικού συλλόγου της πόλης μας με σκοπό να υπηρετήσουμε το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα. Στόχος μας είναι η πολυεπίπεδη οργάνωση, η δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ και κυρίως η δημιουργία και ανάπτυξη των ακαδημιών για τα παιδιά του δήμου Φυλής ώστε να βρουν μια διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ευχαριστώ όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Καλώ όλους τους δημότες να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Τους θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ
Πρόεδρος: Ζαλοκώστα Ιωάννα
Αντιπρόεδρος: Γκούβρας Γεώργιος
Γραμματέας: Δέδε Κατερίνα
Γραμματέας Β: Πύλου Ολγα
Ταμίας: Καψάλη Πολυξένη

    Τα 11 μέλη που εξελέγησαν
1. Ζαλοκώστα Ιωάννα του Θεοδώρου 96
2. Ραβανός Ευάγγελος 30
3. Γκούβρας Γιώργος 25
4. Δέδε Κατερίνα 24
5. Καψάλη Πολυξένη 23
6. Μωές Νίκος 23
7. Μήνου Ηλίας 20
8. Βάννας Μιχάλης 18
9. Πύλου Ολγα 15
10. Μπάμπαλης Τάσος 15
11. Ξυδιάς Χρήστος 13

Αναπληρωματικά μέλη
1. Λαμπρινόπουλος Σπύρος 12
2. Τέρπος Σπύρος 9
3. Βάννας Δημήτριος 8
4. Γραψόπουλος Στέφανος 7