Δεκατρείς πιτσιρικάδες στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!

285

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δεκατρείς παίκτες από την ακαδημία του Ολυμπιακού βρίσκονται στην προετοιμασία των πρωταθλητών  φέτος!

Τα λόγια του πράξη φαίνεται πως κάνει ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τους Πειραιώτες έθεσε ως βασικό στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδας από παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες του συλλόγου!

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από την Αθήνα για  το Ζέεφελντ της Αυστρίας εκεί που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στην αποστολή των πρωταθλητών βρίσκονται εφτά παιδιά από τις Ακαδημίες.

Αυτοί είναι: Χουτεσιώτης, Ντουμάνης, Μεγαρίτης, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος και Βρουσάι! Οι μικροί του Ολυμπιακού καλούνται να αποδείξουν στον νέο προπονητή της ομάδας Μπέσνικ Χάσι ότι δε τους επέλεξε άδικα και ότι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μία θέση στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Δεν είναι όμως μόνοι αυτοί που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου! Χθες λοιπόν ενσωματώθηκαν με την ομάδα και οι διεθνείς παίχτες, οι οποίοι είχαν πάρει μία επιπλέον άδεια.

Οι υπόλοιποι έξι είναι: o  Σιώπης,o Ανδρούτσος, o Ρέτσος, o Μανθάτης,o  Νικολάου και o Κώστας Φορτούνης, Μένει να δούμε πόσοι από αυτούς θα πείσουν τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού ότι αξίζουν μία θέση στη φετινή ομάδα!