Δάκρυσε ο Σουάρες στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου της Νασιονάλ

287

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του ο Λουίς Σουάρες κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του προπονητικού κέντρου που θα φέρει το όνομά του. Ο άσος της Μπάρτσα έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς όλους τους νέους αθλητές.

Ο Σουάρες ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της πρώτης του ομάδας, Νασιονάλ, στην τελετή των εγκαινίων του προπονητικού κέντρου Cancha Luis Suarez, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του. Κατά την διάρκεια λοιπόν του λόγου που εκφώνησε μπροστά σε φίλους της αγαπημένης του ομάδας, αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Σουάρες, εμφανώς συγκινημένος και δακρυσμένος, είπε τα εξής:

Είναι μεγάλο προνόμια να έχει ονομαστεί ένα γήπεδο στο όνομά μου. Ήθελα να έρθω εδώ μαζί με τα παιδιά μου για να δουν αυτή την υπέροχη στιγμή. Να δουν από που ήρθε ο πατέρας τους, που ξεκίνησαν όλα. Χίλια ευχαριστώ στην Νασιονάλ και σε όλη την Ουρουγουάη. Οι νέοι αθλητές, αν και θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες στα 13, 14, 15, 18 τους χρόνια-για την ακρίβεια σε κάθε ηλικία- θα πρέπει να το διασκεδάσουν. Και να μην τα παρατήσουν ποτέ. Κανένας δεν πρέπει να τα παρατάει, για χάρη της υπερηφάνειας του. Το λέω επειδή έχω περάσει αρκετά και εδώ στην Ουρουγουάη μου φέρονταν πάντα καταπληκτικά. Όπως είπα, είναι προνόμιο να έχω ένα γήπεδο στο όνομά μου και είμαι ευγνώμων στην Νασιονάλ“.