Εμπειρίες ζωής απέκτησαν τα πιτσιρίκια της Λάρισας

264

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Λάρισας βρέθηκε στη Σερβία για φιλικές αναμετρήσεις. Μετά από πέντε ημέρες παραμονής στο Νις της Σερβίας, τα δύο παιδικά τμήματα του συλλόγου η Κ13 και η Κ14, επέστρεψαν στην πόλη της Λάρισας το βράδυ της Τρίτης. Το εγχείρημα του ταξιδιού στο Νις για τη διεξαγωγή διεθνών φιλικών αγώνων αποδείχτηκε άκρως εποικοδομητικό και χρήσιμο για όλη την αποστολή και ιδιαίτερα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αποκόμισαν εμπειρίες ζωής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι αγώνες είχαν πολύ υψηλό ανταγωνισμό, ρυθμό και ένταση, οι αγωνιστικοί χώροι ήταν άρτιοι, ενώ ευδιάκριτα ήταν τα στοιχεία της σέρβικης σχολής ποδοσφαίρου σε όλους τους αντιπάλους.

Εξωαγωνιστικά, η αποστολή της Λάρισας ήταν άψογη, με τους νεαρούς αθλητές να επιδεικνύουν πλήρη συναίσθηση του σκοπού του ταξιδιού και της ομάδας που εκπροσωπούν.

Η ακαδημία της Λάρισας ευχαρίστησε τα αδέρφια Dragan-Bure Mitrovic και Dejan Mitrovic, για την συνεισφορά τους στη διοργάνωση και για τη διαμονή της ομάδας στο Νις.

Τα αποτελέσματα της Κ13:

Λάρισα – Ραντνίτσκι Νις 4-4
Λάρισα- Σχολή Ποδοσφαίρου Ρεάλ Μαδρίτης (Νις) 1-2
Λάρισα– Νάπρεντακ Κρούσεβατς 0-1
Λάρισα– Μεικτή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νις 3-1

Τα αποτελέσματα της Κ14:

Λάρισα – Ραντνίτσκι Νις 0-1
Λάρισα– Σχολή Ποδοσφαίρου Ρεάλ Μαδρίτης (Νις) 1-0
Λάρισα– Νάπρεντακ Κρούσεβατς 0-2
Λάρισα– Μεικτή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νις 0-0

Στην αποστολή της K13 συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Βογιατζάκης, Μακρυγιάννης, Πετσούλας, Στάμος, Κούκος, Παρασκευούδης, Κατσής, Γκούμας, Καματσέλος, Λίτσιος, Λυγούρας, Γκιάτα, Κυρίτσης, Σιάτρας, Τσιούπρος, Πατρικιάδης, Ρήτας, Μηλίγκας.

Στην αποστολή της K14 συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Γκούμας, Νικολακούλης, Ντούφας, Μπούρας, Μακρής, Χουλιαρόπουλος, Γώγος, Τσιπνής, Χατζηβασίλης, Κωστόπουλος, Μπουχλαριώτης, Ντούρας, Νταμπαλέτσιος, Ταμπόσης, Προβίδας, Μαριγκούδης, Ζαμπέτας, Ριζούλης, Δεδούσης, Στάθης.

Την αποστολή της Λάρισας στη Σερβία συνόδευσαν οι προπονητές των τμημάτων, Βασίλης Πάνος και Θανάσης Κυριλλίδης, καθώς επίσης και οι διοικητικοί του Σωματείου και έφοροι του τμήματος ποδοσφαίρου, Γιάννης Δήμας και Γρηγόρης Σοφός.