Αναλαμβάνει την Κ20 της Τρίπολης ο Γεωργουλόπουλος

259

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα καλύψει το κενό που άφησε στον Αστέρα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, έπειτα από την αποχώρηση του από την Κ20 των “Αρκάδων”.

Ο έμπειρος προπονητής που ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε υπάρξει και βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα των Ιωαννίνων συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Τρίπολης.

Ο ρόλος του όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Αστέρα θα είναι διπλός καθώς θα είναι τόσο υπεύθυνος για όλα τα τμήματα όσο και προπονητής της ομάδας Νέων του Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την Κ20 καθώς και τον συντονισμό όλων των τμημάτων υποδομής.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος UEFA A και UEFA B. Από το 2013 μέχρι και το 2016 εργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο ως τεχνικός διευθυντής υποδομών όσο και ως βοηθός προπονητής, τη σεζόν που η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Europa League”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργουλόπουλου:

“Είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέλος της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ. Έρχομαι με διάθεση και σεβασμό να βοηθήσω από το πόστο μου τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν προκειμένου να αρχίσει αυτή η συνεργασία και ελπίζω να ανταποδώσω τη στήριξη την οποία μου έδειξαν οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ μέσα από τη δουλειά μου”.