Αποχώρησε ο Γιάννης Δεβελέγκας από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα

268

Έπειτα από μία πενταετία στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα ο γενικός αρχηγός της Κ20, Γιάννης Δεβελέγκας, έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Μόνο επιτυχίες έχει να θυμάται ο ίδιος αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας στο πέρασμα του από τον ΠΑΣ, καθώς το πιο σημαντικό είναι ότι αρκετοί νέοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Δεβελέγκα:

Φίλες και φίλοι

Μετά από 5 συνεχή χρόνια στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω.

Νοιώθω πλήρως ικανοποιημένος από την αφιλοκερδώς συμμετοχή μου στις ομάδες υποδομών , γιατί στα χρόνια αυτά , με ήθος , αξιοκρατία , ευγενή άμιλλα , και πρωταθλητισμό από τους νέους της ομάδας μας, στα τμήματα που υπήρξα Γενικός Αρχηγός οι επιτυχίες ήταν συνεχόμενες με ορόσημα , την συμμετοχή της ομάδος Κ17 για πρώτη φορά στην ιστορία της , στο Final-4 της Super league την περίοδο 2014–15 , την συμμετοχή της ομάδας Κ20 στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ ως φιναλίστ την περίοδο 2015 -16 και την κατάκτηση του Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ την περίοδο 2016-17 μετά από 25 χρόνια , και βέβαια να μην ξεχνάμε την βασική ύπαρξη των τμημάτων αυτών, με την συμμετοχή αρκετών νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ανδρική μας ομάδας .

Γιαυτό θέλω πρώτα απ΄όλους, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη για την ευκαιρία που μου έδωσε να ασχοληθώ με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο , μέσα από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ.

Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές , γυμναστές , και παράγοντες των τμημάτων υποδομών, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, και τους εύχομαι ολόψυχα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος ευχαριστώ για την συνεργασία όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ που υπήρξαν μαζί μου , θυμίζοντας σε αυτούς, ότι μόνο με σκληρή δουλειά μέσα στα γήπεδα , θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα ώστε να παίξουν στην μεγάλη μας ομάδα τον ΠΑΣ .

Παραμένω πάντα αρωγός , στο μόνο βιώσιμο αναπτυξιακό πλάνο της τελευταίας πενταετίας που ακολουθεί η ομάδα μας, για ακόμη μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Γιάννης Δεβελέγκας