Δύο ταλέντα του ΟΦΗ υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια

295

«Ονειρο ζωής» χαρακτηρίζουν οι δυο πιτσιρικάδες της Κ19 του ΟΦΗ, το μεγάλο βήμα που έκαναν να υπογράψουν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΟΦΗ, λίγες ημέρες μετά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League Νέων.

Πρόκειται για τους Βαγγέλη Πλευράκη και Γιώργο Παναγιώτου (28-3-1997), οι οποίοι μίλησαν στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Ο Βαγγέλης Πλευράκης, ο οποίος έχει περάσει από όλη τη βαθμίδα των υποδομών του ΟΦΗ (Κ15,Κ17,Κ19), είναι μόλις 19 ετών (4-4-1998) και αγωνίζεται ως μέσος. Στην δήλωση του αναφέρει: «Είναι μεγάλη στιγμή για μένα Είναι ένα όνειρο. Αυτός ήταν ο στόχος μου πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ, μικρό παιδί. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και τους γονείς μου που με στήριξαν. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».

Ο Γιάννης Παναγιώτου αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από τις υποδομές του Εργοτέλη, αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανθρακικού και ακολούθησε ο ΟΦΗ. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το περίμενα πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να πετύχω στην ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου. Τους προπονητές μου, που με έχουν βοηθήσει και τον ΟΦΗ που μου δίνει την ευκαιρία».

Με επίσημη ανακοίνωση του, μάλιστα, ο ΟΦΗ γνωστοποίησε πως ο Βαγγέλης Πλευράκης και ο Γιάννης Παναγιώτου υπεγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «μελανόλευκους», τους καλωσόρισε στην πρώτη ομάδα και υπογράμμισε πως θα ακολουθήσουν κανονικά την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ στηρίζει τα παιδιά του και το δείχνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πέρσι τέτοια εποχή υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια οι Μανιαδής-Κοντογιάννης από τις υποδομές, φέτος ήταν η σειρά των Βαγγέλη Πλευράκη και Γιάννη Παναγιώτου, να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και να περάσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Οι δυο παίκτες της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, η οποία κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα Νέων της Football league, μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, υπέγραψαν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλία Κώτσιου, ο οποίος τους συνεχάρη και τους ζήτησε να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά τώρα, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πράξη το όνειρο τους και να καθιερωθούν στον ΟΦΗ.

Ο Βαγγέλης Πλευράκης είναι γεννημένος στις 4-4-1998 και είναι μέσος.

Ο Γιάννης Παναγιώτου γεννήθηκε στις 28-3-1997 και είναι τερματοφύλακας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της καλοσωρίζει τα δυο αυτά παιδιά στις τάξεις της πρώτης ομάδας και επισημαίνει ότι η κίνηση αυτή, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα παιδιά των υποδομών της ομάδας, ότι η πόρτα της πρώτης ομάδας, είναι ανοιχτή για αυτά.

Είναι χαρά και υπερηφάνεια όλων μας, παιδιά από τις υποδομές του ΟΦΗ να φτάνουν στην πρώτη ομάδα και κάποια στιγμή να καθιερώνονται σε αυτήν και να αποτελέσουν τον κορμό του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, άλλα δυο παιδιά της Κ19 θα ακολουθήσουν την φετινή προετοιμασία της ομάδας, εκ των οποίων, είναι πολύ πιθανό, ένας ακόμη να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο».