Μοναδικές εμπειρίες έζησαν οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου στη Βαρκελώνη

330

Γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν από τη Βαρκελώνη οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου κατακτώντας την 5η Θέση στο Footvia 2017.

Ο Πανιώνιος U12 συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Footvia, όπου συμμετείχαν 120 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και από πολλές χώρες από όλο τον Πλανήτη, ενώ οι “πάνθηρες” ήταν η μόνη εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Η υποδοχή της αποστολής στο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν πολύ θερμή από τους γονείς των πιτσιρικάδων.

Ο προπονητής του Πανιωνίου U12 Δημήτρης Δημακόπουλος δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους παίκτες μου και αυτούς που ήταν στην αποστολή αλλά και αυτούς που έμειναν στην Ελλάδα ξέροντας ότι η σκέψη τους ήταν στην Βαρκελώνη . Η εικόνα της ομάδας σε θέματα πειθαρχίας-συμπεριφοράς δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτή που έχουμε δουλέψει και χτίσει μέρα-μέρα όλη την χρονιά και τα απλά πράγματα τα κάναμε αυτονόητα τα βάλαμε σε πλαίσια και κανόνες . Στο αγωνιστικό θέμα τώρα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλα club πολύ οργανωμένα όπου ειδικά το Ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου θα ήταν πολύ δύσκολο .

Ο όμιλος μας ήταν ο πιο δύσκολός αφού οι 3 από τις 4 ομάδες στα ημιτελικά ήταν από τον όμιλο μας και στον τελικό πήγαν οι δύο ομάδες από τον όμιλο μας , όπου το πήρε πάλι η περσινή πρωταθλήτρια. Δυσκολευτήκαμε πολύ να ακολουθήσουμε τον τρελό ρυθμό του passing game των αντιπάλων αλλά η δουλεία που έχουμε κάνει στο θέμα της αγωνιστικής πειθαρχίας ήταν και το στοιχείο όπου μας έκανε να σταθούμε αντάξιοι των συνθηκών.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της ακαδημίας κ. Αποσπόρη για την ευκαιρία που μου έχει δώσει όσο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε φέτος να ξαναμπώ στην οικογένεια του Πανιωνίου όπου μέσα από την ομάδα U12 (κατά την γνώμη μου η πιο εποικοδομητική ηλικία του ποδοσφαιριστή) αναμοχλεύοντας στιγμές και συναισθήματα από το 2012 όταν με την ομάδα Κ17 του Πανιωνίου είχαμε τερματίσει πρώτοι στο πρωτάθλημα της Super League στην Βαθμολογία του Ν.Όμιλου μας (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ κτλ) πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο Final 4″.

Την Δευτέρα 3/7 και ώρα 20:00 οι ποδοσφαιριστές του 2005 (RED & BLUE) θα παραβρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την τελευταία συγκέντρωση της χρονιάς όπου θα δοθούν οδηγίες για το πρόγραμμα των διακοπών.