Πέντε πιτσιρικάδες στην προετοιμασία του Απόλλων Σμύρνης

169

Πέτσης, Αγγελόπουλος, Αναστασίου, Καφετζής και Κατσάνος θα πάρουν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Τη Δευτέρα (3/7) ξεκινούν τα βάσανα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Όπως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, η μέρα θα ξεκινήσει με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πάρουν μέρους και οι Βασίλης Πέτσης, Θανάσης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Αναστασίου, Κώστας Καφετζής και Θοδωρής Κατσάνος, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Κ20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία είναι προγραμματισμένη, την ερχόμενη Δευτέρα, 3/7/2017.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα, στις 19:00, θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πάρουν μέρος και πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα κ-20 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πρόκειται για τους Βασίλη Πέτση, Θανάση Αγγελόπουλο, Βαγγέλη Αναστασίου, Κώστα Καφετζή και Θεόδωρο Κατσάνο.