Αβέβαιο το μέλλον του Εργοτέλη…

350

Μπροστά στον ορατό κίνδυνο να μην αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Football League, βρίσκεται ο Εργοτέλης, καθώς οι προσπάθειες του Γιώργου Βρέντζου στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη με ανακοίνωσή του στο επίσημο site της ομάδας έκανε μια αποτύπωση της πραγματικότητας που βιώνει η ιστορική ομάδα του Ηρακλείου.

Οι φίλοι του Εργοτέλη είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να συνεισφέρουν στη νέα προσπάθεια της επιστροφής των κιτρινόμαυρων στη Football League.
Ο Γιώργος Βρέντζος δεν μπορεί να ηγηθεί μόνος του οικονομικά την προσπάθεια αυτή, οι συμπαίκτες εκλείπουν και το φάντασμα της επιστροφής στις τοπικές κατηγορίες είναι πλέον ορατό.
Με την παρούσα κατάσταση ακόμα και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι μετέωρη.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα στο Μαρτινέγκο, θα πραγματοποιηθεί τελικά η κρισιμότατη για το μέλλον του Εργοτέλη Γενική Συνέλευση όπου ζητείται ένα θαύμα, γιατί μόνο για θαύμα θα πρόκειται εάν βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση το τοπικό είναι κοντά (και) για την κρητική ομάδα.