Εκτός προετοιμασίας επτά νέοι του Ολυμπιακού!

253

Εκτός αποστολής για το β σκέλος της προετοιμασίας των “ερυθρόλευκων” στο Βέλγιο έμειναν οι Βέργος,Ρισβάνης, Γιαννιώτας, καθώς και τέσσερις παίκτες που προέρχοναι από την Κ20 του συλλόγου.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων επεφύλαξε και εκπλήξεις στους παίκτες που δεν υπολογίζει, καθώς ανάμεσα τους είναι και ένα μετεγγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.

Ο Σπύρος Ρισβάνης δεν θα βρεθεί στο β στάδιο, παρότι ήταν μαζί με το Σιώπη, μετεγγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκαναν πέρυσι με τον Πανιώνιο. Ο 23 χρονος αμυντικός φαίνεται ότι δεν έπεισε τον Μπεσνίκ Χάσι και πλέον μένει να δούμε εάν θα δοθεί δανεικός ή όχι.

Μαζί με το διεθνή στόπερ, στο Βέλγιο δεν ταξίδεψαν και οι Γιαννιώτας, Βέργος. Σε σχέση με το Ζέεφελντ, την αποστολή στο Γκενκ δεν ακολούθησαν οι  Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης, Βρουσάι (όλοι της Κ20).

Ανάλογα με το μετεγγραφικό σχεδιασμό, κάποιοι από αυτούς θα δώσουν εκ νέου “εξετάσεις” για να πείσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης (5/7) για το Γκενκ όπου θα δώσει τρία φιλικά: 8/7 κόντρα στη Μαλίν, 12/7 με την Αλκμάαρ και στις 15/7 με αντίπαλο τη Λόκερεν.