Ανανέωσε ο Χαντάκιας, ελεύθερος ο Παπουτσογιαννόπουλος

304

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χαντάκια μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Παρελθόν από τα “Καναρίνια” ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος.

Ο Παναιτωλικός πιστεύει στον Δημήτρη Χαντάκια, που είναι ένα “δικό” του παιδί, με αποτέλεσμα να έρθει και η ανανέωση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Επίσης, η ομάδα του Αγρινίου έκανε αποδεκτό το αίτημα του Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Και αυτό γιατί ο 22χρονος μέσος δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και έτσι έμεινε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση για τον Χαντάκια:

Ο Δημήτρης Χαντάκιας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη Super League, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Δημήτρης Χαντάκιας, τόνισε:

“Ο Παναιτωλικός με δέχτηκε από μικρή ηλικία στην οικογένειά του και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Η πρότασή του να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις υποχρεώσεις μου για να ανταποκριθώ σ’ αυτή. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωσή μου, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του”.

 

Η ανακοίνωση για τον Παπουτσογιαννόπουλο:

“Ο Στέφανος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος αναζητώντας ομάδα στην οποία θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες και η επιθυμία του έγινε δεκτή. Ο Παναιτωλικός του έδωσε την ευκαιρία το καλοκαίρι του 2013 να κάνει το βήμα από τα Τμήματα Υποδομής στην επαγγελματική ομάδα, πιστεύοντας στις δυνατότητές του. Διάφορες συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί στον Παναιτωλικό καταγράφοντας τελικά 28 συμμετοχές στη Super League. Στα 22 χρόνια του και με το ταλέντο που διαθέτει, μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και είμαστε βέβαιοι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν”.