Στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Μιχάλης

266

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 17χρονος μέσος, Δημήτρης Μιχάλης, έπειτα από τη συμφωνία του Κεραυνού Πετρούπολης με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Μιχάλης αποτελεί γέννημα θρέμμα του Κεραυνού και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με 2.643 λεπτά συμμετοχής και επτά γκολ. Ο πατέρας του Μπάμπης Μιχάλης ήταν επαγγελματίας τερματοφύλακας του Ατρόμητου στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού Πετρούπολης:

“Ο Κεραυνός Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του Δημήτρη Μιχάλη στον Ατρόμητο. Ο 17χρονος μέσος θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ-20 της ομάδας του Περιστερίου, έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο συλλόγων.

Έτσι, ο γεννημένος το 2000 Δημήτρης γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που κάνει το άλμα και ανήκει σε έναν σύλλογο που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο, μετά τον Διονύση Σαμαρά και τον Δημήτρη Ψύλλα. Ο Μιχάλης αποτελεί γέννημα θρέμμα του Κεραυνού και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με 2.643 λεπτά συμμετοχής και επτά γκολ.

Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον επικεφαλής του τμήματος scouting Τόλη Αποστόλου”.