Δύο ταλέντα από τον ΠΑΟΚ απέκτησε ο ΣΦΚ Πιερικός

284

Τους δύο 19χρονους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, Κραγιόπουλο και Κυριλλίδη, απέκτησε ο ΣΦΚ Πιερικός με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος Εμμανουήλ Κραγιόπουλος θα ντυθεί και πάλι στα “μελανόλευκα”, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του Πιερικού. Ενώ ο 19χρονος αμυντικός μέσος, Σωκράτης Κυριλλίδης, έχει εμπειρίες από το Πρωτάθλημα της Football League και είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες της Γ’ Εθνικής και της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης.

Η ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικού:

«Στα «μελανόλευκα» οι: Κραγιόπουλος Εμμανουήλ και Κυριλλίδης Σωκράτης.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με δυο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τον 19χρονο Κατερινιώτη Εμμανουήλ Κραγιόπουλο, μεσοεπιθετικό (1,80) με παραχώρηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας αγωνιστεί στις Ακαδημίες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στον ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ και στην Arsenal elite. H προσθήκη του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο κι άλλων ομάδων θα δυναμώσει την κεντρική γραμμή της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα πολύ ικανοποιημένος που ανήκω πλέον στην ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Υπόσχομαι πως θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Τον 19χρονο Σωκράτη Κυριλλίδη, αμυντικό μέσο από τη Σιάτιστα Κοζάνης με παραχώρηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League αγωνιζόμενος όλο το β΄ γύρο 2017 με την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ και στην Ακαδημία Σιάτιστας Κοζάνης. H προσθήκη του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο κι άλλων ομάδων θα δυναμώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. . Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι τιμή μου και χαρά μου να αγωνιστώ σε μια από τις πιο ιστορικές
ομάδες της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να ανήκω στο ρόστερ της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ».


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τους δυο παραπάνω νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρουν στην ομάδα μας πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έναρξη συνεργασίας αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».