Απέκτησε 15χρονο ταλέντο ο Ολυμπιακός

277

Σε μία ακόμη μεταγραφή για το τμήμα κάτω των 15 ετών της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με την ομάδα Α.Π Σύρος 2002 και ο Νίκος Φρέρης μετακομίζει στον Πειραιά.

Ο 15χρονος νεαρός μέσος βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» ώστε να ενταχθεί άμεσα στην Ακαδημία.

http://syros-sports.gr/wp-content/uploads/2017/07/%CF%86%CF%81%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B9%CE%B9%CE%B9%CE%B9.jpg

Η ανακοίνωση της Σύρου 2002:

«Η Ακαδημία μας έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει επίσημα την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Φρέρη στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Νίκος Φρέρης στην ηλικία των πέντε ετών έγινε μέλος της Ακαδημίας μας και από τότε ανελλιπώς συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής!

Τα τελευταία τρία χρόνια με καθημερινές ατομικές προπονήσεις με τον προπονητή του κ. Δημήτρη Καμπαξή ανέδειξε τις ποδοσφαιρικές του αξίες και με ταπεινότητα και ήθος συνεχίζει για την επίτευξη του στόχου του!

Η Διοίκηση της ΑΠ Συρός 2002 συγχαίρει και τους δυο και ευχαριστεί τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για την άριστη συνεργασία που υπήρξε και ευελπιστεί στη συνεχεια αυτής!

Νικολάκι μας εκ μέρους του ΔΣ, όλων των προπονητών και των συναθλητών σου, σου ευχόμαστε Καλή Συνέχεια και μη ξεχνάς ότι με το ήθος και την σκληρή δουλειά θα πιάσεις το όνειρο σου!».