Διπλό χτύπημα… στο ταλέντο ο Πιερικός!

252

Δύο 17χρονους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΣΦΚ Πιερικός, που συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα του με ταλέντα.

Έπειτα από την απόκτηση των δύο 19χρονων, Κραγιόπουλο και Κυριλλίδη, ο ιστορικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα τους 17χρονους Τουλίκα και Καταχιώτη.

Ο 17χρονος Βασίλειος Τουλίκας επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και θα φορέσει και πάλι τα “μελανόλευκα”. Ο Γιώργος Καταχιώτης αγωνίζεται ως μέσος και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα της πόλης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικού:

«Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση δυο νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την Πιερία: Τον 17χρονο αριστερό μπακ Βασίλειο Τουλίκα ο οποίος έχει εξέλθει από τα σπλάχνα της ομάδας μας αγωνιζόμενος σ΄ όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ  καθώς επίσης αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΜΣ Βατανιακού, στην Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και τελευταία στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους. 

Η προσθήκη του εξαιρετικού νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θα εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας μας. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με τημελανόλευκη φανέλα. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Ήταν ένα παιδικό όνειρο για μένα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Τον 17χρονο μέσο Γιώργο Καταχιώτη ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία Πλαταμώνα, στους Πόντιους Κατερίνης και τελευταία στην ομάδα του ΓΑΣ ΣβορώνουΗ προσθήκη του εξαιρετικού νεαρού ταλαντούχου  ποδοσφαιριστή θα εμπλουτίσει  το ρόστερ της ομάδας μας. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι χαρά μου να ανήκω στην ιστορική ομάδα της πόλης μου τον ΠΙΕΡΙΚΟ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».