Απέκτησε δύο ταλέντα ο Ατρόμητος

275

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση στην Κ20 προχώρησε ο Ατρόμητος με την προσθήκη των δύο νεαρών, Τάμπα και Ρούνη.

Η ομάδα του Περιστερίου απέκτησε τον Κωνσταντίνο Τάμπα (1999), ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος στην αντίστοιχη ομάδα, αλλά και στις Κ15 και Κ17.

Η αποχώρηση του από την πρώην του ομάδα ήταν έκπληξη, αφού πρόκειται για διεθνή και με την Παίδων και με την Νέων. Ο Ατρόμητος κινήθηκε άμεσα και τον ενέταξε στο δυναμικό, αφού και ο ίδιος ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο «αστέρι».

Η δεύτερη προσθήκη είναι ο Ανδρέας Ρούνης (2000), επιθετικός, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης και ήταν και αυτός βασικός τα τρία τελευταία χρόνια (ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων). Ο Ατρόμητος τον πήρε μία μέρα μετά την αποχώρηση του από την Τρίπολη, αφού επίσης ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει πέρυσι στο οικείο πρωτάθλημα.

rounis2

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε εννέα μεταγραφές στην ομάδα Νέων έως τώρα. Δείτε τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Περιστερίου:

Δημήτρης Ιωαννίδης (1999, Τερματοφύλακας, Πόντιοι Βέροιας), Ιωακείμ Ζαφειρίου (2000, Στόπερ, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης), Παναγιώτης Μπαζάνης (2000, Μέσος, Ολυμπιακός Καλαμάτας), Μιχάλης Κοεχλέρ (1999, Μέσος, Σαρωνικός Αναβύσσου), Ντένις Χιλάι (1999, Επιθετικός, ΑΟ Μυκόνου), Δημήτρης Μιχάλης (2000, Επιθετικός, Κεραυνός Πετρούπολης), Παναγιώτης Τσεκερίδης (1998, Επιθετικός, Ηρακλής Αμπελοκήπων), Κωνσταντίνος Τάμπας (1999, δεξί μπακ, ΑΕΚ), Ανδρέας Ρούνης (2000, επιθετικός, Αστέρας Τρίπολης)