19χρονος έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα λόγω σπουδών!

125

Έλυσε το συμβόλαιό του με την Λάρισα, λόγω σπουδών, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος που είχε δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο του 2017, από την ΑΕΛ στη Θύελλας Ραφήνας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σεβόμενη την επιθυμία του 19χρονου (ημ. γέννησης 26/02/1998) Λευτέρη Παπαδόπουλου, να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο και να παρακολουθεί τα μαθήματά του, σε Πανεπιστήμιο των Αθηνών, του έδωσε το ελεύθερο να αγωνιστεί σε ομάδα της αρεσκείας του και εκείνος θα συνεχίσει στη Θύελλα Ραφήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας Ραφήνας:

«Δύο ακόμα σημαντικές ανανεώσεις για τους «Λιγνιτωρύχους», αφού τόσο ο Κώστας Δημητρίου όσο και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος θα φορέσουν την φανέλα των «Λιγνιτωρύχων» και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Κώστας Δημητρίου με πολύ καλή παρουσία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να αποτελέσει και φέτος μια σημαντική λύση για τον coach κ.Ηλιόπουλο.

Από την άλλη το δικό μας παιδί ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ή «Λέτο» όπως συνηθίσαμε να τον φωνάζουμε, επιστρέφει από την ομάδα της Λάρισας καθώς η Θεσσαλική Π.Α.Ε. σεβόμενη την επιθυμία του Λευτέρη να παρακολουθεί τα μαθήματά του σε Πανεπιστήμιο των Αθηνών του έδωσε το ελεύθερο να αγωνιστεί σε ομάδα της αρεσκείας του. Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη και τον Κώστα στην νέα χρονιά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»