Πρωτοπορεί με Δεμπεγιώτου ο Αστέρας Χαϊδαρίου

440

Χρέη Τεχνικού Διευθυντή στις Ακαδημίες τους Αστέρα Χαϊδαρίου ανέλαβε η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος της ομάδας και πρώην Διεθνής με την Εθνική ομάδα Γυναικών, Σμαράγδα Δεμπεγιώτου.

Η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου με πολύχρονη παρουσία και πείρα τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως προπονήτρια σε γυναικείες ομάδες, αλλά και σε ακαδημίες, έρχεται για να προστεθεί στο τεχνικό τιμ του συλλόγου, που αποδεικνύει ότι πάνω από όλα βάζει τις υποδομές του.

Η Δεμπεγιώτου εκτός από τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε θα είναι και προπονήτρια στο τμήμα κοριτσιών του Αστέρα Χαϊδαρίου.

Η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, από τις πρωτοπόρους του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, έχει στεφθεί 6 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος ως αθλήτρια και μάλιστα ως τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών. Στα 20 χρόνια καριέρας της, έχει φορέσει τη φανέλα των: Δόξα Πειραιά (1987-1995), Ήφαιστος Περιστερίου (1995-1997), Άρτεμις Δραπετσώνας (1998-1999), Αίγινα (1999-2002), Ήφαιστος Περιστερίου (2002-2004), Χαραυγή Κερατσινίου (2004-2006).

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. Αστέρας Χαϊδαρίου.

Η εν λόγω προπονήτρια κατέχει από το 2005 δίπλωμα UEFA B, το 2011 έλαβε πιστοποίηση εξειδίκευσης ως προπονητής τερματοφυλάκων από την FIFA, ενώ το 2013 ακολούθησε η πιστοποίηση εξειδίκευσης ως προπονητής γυναικείου ποδοσφαίρου από την FIFA. Επίσης έχει διατελέσει μέλος στην επιτροπή της ΕΠΟ για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την καλύτερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων τις περιόδους 2007-2008 και 2008-2009, όπως και σε επιτροπή της ομοσπονδίας για την γενικότερη αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου την περίοδο 2007-2008.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Χαϊδαρίου:

“Αγαπητοί φίλοι,

Εν μέσω καλοκαιριού η Διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου αξιολογεί, σχεδιάζει και καινοτομεί!

Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από την νέα ποδοσφαρική χρονιά, καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στις Ακαδημίες μας αναλαμβάνει η προπονήτρια του γυναικείου μας τμήματος και πρώην Διεθνής με την Εθνική ομάδα Γυναικών, κ. Σμαράγδα Δεμπεγιώτου!

Η κ.Δεμπεγιώτου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του ποδοσφαίρου, τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως προπονήτρια, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και τα 6 πρωταθλήματα Ελλάδος που έχει κατακτήσει!

Ο ακέραιος χαρακτήρας της και η αφοσίωσή της στο ποδοσφαίρο, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις γνώσεις της, είναι τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει!

Σμαράγδα, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα! Θα είμαστε όλοι δίπλα σου να υποστηρίξουμε το έργο σου!”