Επενδύει στο μέλλον με Δουβίκα ο Αστέρας Τρίπολης

354

Ο Τάσος Δουβίκας πήρε μία γεύση στο Καραΐσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει ως ποδοσφαιριστής πλέον της πρώτης ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από μία εξαιρετική πορεία στην Κ20 του Αστέρα, υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα των “κιτρινομπλέ” και ο σύλλογος παρουσιάζει σε βίντεο τις πρώτες του στιγμές.

http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/field/image/image_9_6.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα για τον τρόπο που τα όνειρα των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας που γίνονται πραγματικότητα. 

Η θέση του Δουβίκα είναι επιθετικός, ενώ μέχρι τώρα στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα έχει ανταποκριθεί με εξαιρετικό τρόπο.

Ο Τάσος Δουβίκας γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1999 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος.

Το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Δουβίκας με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του.”

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ΑΣΤΕΡΑ. Κάθε μέρα η δουλειά που έχω να κάνω είναι σκληρή και απαιτεί να είμαι σεμνός και ταπεινός.”