Πρώτο τεστ για Ολυμπιακό και Πανιώνιο

264

Το πρώτο τους φιλικό έδωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου το απόγευμα της Πέμπτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο πρώτο τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Τσακιργιάννη και το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Ξενιτίδης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Βούζας, σε δήλωσή του τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει να δουλευτεί.

Θα δούμε πολλά στο τουρνουά στην Ελεβετία την επόμενη εβδομάδα αφού θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και εν συνεχεία θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ σκληρά στο Πήλιο».

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Καράδαης (Νικοπολίδης), Ράμα, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Πέιος, Νεοφυτίδης, Γαλούπης, Τσερκώνης, (Παπαγγελής,Κατσούκης, Ξενιτίδης, Φυτόπουλος, Βρουσάι, Ντουμάνης, Δήμος, Κωνστανάσιος, Τσιριγώτης, Βοϊλης, Ζιάκας).

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Μπέτσας, Τσιώλης, Μητσογιάννης, Αγγελής, Αρσενίδης, Τσιντώνης, Σουσώνης, Αποστόλου, Τσακιργιάννης, Τριανταφύλλου, (Γιαννής, Κουτσοποδιώτης, Μπουσάι, Δημητρόπουλος, Γκιούζι, Μερκούρης, Ζώτος, Αναστόπουλος, Σαλτάρης, Ματσαδές).