Τέλος ο Πλεσίτης από την Κ19 του ΟΦΗ!

96

Ο πρωταθλητής με την Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης με επιστολή του προς τα ΜΜΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας μου ως προπονητής της ομάδας  Κ19 του Ο.Φ.Η. και αποχωρώντας από αυτήν για προσωπικούς λόγους, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  τους δύο στενούς μου συνεργάτες, κ. Λευτέρη Πουπάκη και Άλκη Πλουσή  για την καθημερινή τους βοήθεια στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την διάρκεια της χρονιάς, έμειναν προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, άλλωστε για αυτούς πιστεύω ακράδαντα ότι τα καλύτερα  έρχονται, αρκεί να συνεχίσουν με αμείωτο ζήλο την καθημερινή τους προσπάθεια στο γήπεδο για βελτίωση και εξέλιξη, ως ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στην Π.Α.Ε. ΟΦΗ, γρήγορα να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη, γιατί όχι μόνο η Κρήτη αλλά  όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη έναν δυνατό και υγιή ΟΦΗ».