Διπλό χτύπημα… στο ταλέντο η Καβάλα!

256

Την απόκτηση των δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, Προβατίδη και Αδαμάκη ανακοίνωσε ο ΑΟ Καβάλας, που συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα του με ταλέντα.

Ο 16χρονος επιθετικός, Ανέστης Προβατίδης προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο δεύτερος προέρχεται από τον Βρασίδα Ν.Περάμου, πρόκειται για τον 17χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

 

Η Καβάλα προχώρησε σε δύο επενδύσεις για το μέλλον, αφού αμφότεροι είναι αρκετά νεαροί αυτή τη στιγμή για να προσφέρουν άμεσα στους «αργοναύτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ καλωσορίζει στην οικογένεια του τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη (επιθετικός) που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Βρασίδα Ν.Περάμου, και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ανδρική του ομάδα.

Επίσης, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον Ανέστη Προβατίδη (16/5/2001), σέντερ φορ προερχόμενο από την Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2009.

Πρόκειται για 2 εξαιρετικές περιπτώσεις νεαρών γηγενών ποδοσφαιριστών που έχουν το απαιτούμενο ταλέντο και τις βάσεις για να μπορέσουν να εξελιχθούν, και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, και αυτός είναι και ο λόγος που αποκτήθηκαν».