Ματθαίου: “Ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε κι άλλο, θα ήταν δύσκολο να πάρω συμμετοχές”

345

Ο Νικόλας Ματθαίου μίλησε για τον δανεισμό του στην Ανόρθωση, για τον Βλάνταν Ίβιτς αλλά και για τον φετινό ΠΑΟΚ.

Αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες του κυπριακού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Νικόλα Ματθαίου, τον 19χρονο εξτρέμ που φέτος δόθηκε δανεικός από τον Δικέφαλο στην Ανόρθωση.

Από τη Βουλγαρία που βρίσκεται με την αποστολή της κυπριακής ομάδας για προετοιμασία και με αφορμή το πρόσφατο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ματθαίου μίλησε για τον νέο ΠΑΟΚ και τον δανεισμό του. Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο “Metropolis 95,5”:

Για τους λόγους που δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση:

«Προτιμήθηκε από την ομάδα για να πάρω παιχνίδια. Είμαι σε νεαρή ηλικία και πρέπει να ετοιμαστώ για να γυρίσω πίσω δριμύτερος».

Για τη σχέση του με τον Βλάνταν Ίβιτς:

«Πρώτος με έφερε στον ΠΑΟΚ ο κ. Πουρλιοτόπουλος όταν με είδε στην Κύπρο. Με τον Ίβιτς συνεργαστήκαμε στην Κ20 και ήταν ο άνθρωπος που με πήρε στην α’ ομάδα. Μου έδειξε εμπιστοσύνη».

Για το αν θεωρεί πως με τον Ίβιτς ο ίδιος θα παρέμενε στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω αν θα παρέμενα. Ίσως και πάλι να έφευγα. Είναι σημαντικό να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε κι άλλο, θα προσπαθήσει να πάρει το Πρωτάθλημα και θα ήταν δύσκολο να πάρω συμμετοχές».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα:

«Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δυναμώνει συνεχώς, διψάει για τίτλους, πήρε το Κύπελλο, γιατί όχι και ένα πρωτάθλημα; Επιβάλλεται ο στόχος του ΠΑΟΚ να είναι το πρωτάθλημα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο φιλικό με την Ανόρθωση:

«Μου φάνηκε πολύ δυνατός, καλός τακτικά. Πολύ καλή ομάδα και γρήγορη. Αν κάνει και 1-2 μεταγραφές ακόμη θα ανέβει κι άλλο επίπεδο. Και τώρα, όμως, είναι πολύ καλή ομάδα».

Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει:

«Πάντα μου άρεσε ο Μακ και χάρηκα που επέστρεψε. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί, και Έλληνες και ξένοι».

Για τη θέση που του ταιριάζει:

«Παίζω αριστερό και δεξί εξτρέμ. Πάντα εκεί με χρησιμοποιούσαν οι προπονητές. Αυτή είναι η θέση μου».