Έπιασαν δουλειά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

369

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Κ17 του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς, τμήμα το οποίο κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Super League Κ17 και εξασφάλισε στον Ολυμπιακό την έξοδο στο UEFA Youth League.

Φέτος το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας αποτελούν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2001, με κάποιους εξ’ αυτών να είναι και την σεζόν 2016-17, μέλη της Κ17, ενώ προπονητής της ομάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι ο Τάσος Θέος.

“Καλή χρονιά σ’ όλους. Εύχομαι σ’ όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να αποδώσουν όλοι αυτά που περιμένουμε εμείς και το κοινό μέσα στο γήπεδο. Πρώτος στόχος μας είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας αφού κάθε χρόνο οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στην Κ-20 και φυσικά περισσότερες στην πρώτη ομάδα. Στόχος φυσικά είναι και ο πρωταθλητισμός. Ειδικά όταν είσαι πρωταθλητής θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν σου το χαρίζουν. Αυτό είπα και στα παιδιά. Ότι είναι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, όπου όλοι θα θέλουν να είναι, και πως όλοι θέλουν να τους κερδίζουν”, ήταν τα λόγια του τεχνικού των “ερυθρόλευκων”, Τάσου Θέου.

Η Κ17 θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο Ρέντη έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου και στις 3/8 θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως τις 13/8.