Αναχωρούν για Ελβετία οι Νέοι του Ολυμπιακού

283

Για την Ελβετία προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (27/7) η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην ομώνυμη πόλη που είναι κοντά στη Βασιλεία από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου και ο Ολυμπιακός είναι στον Β’ όμιλο μαζί με την Λίβερπουλ, το Αμβούργο και την Βασιλεία. Στον Α’ όμιλο έχει τοποθετηθεί η οικοδέσποινα μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα, τη Γιουβέντους και τη Φούλαμ.

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει πρώτα στο δρόμο του, την Παρασκευή, την Βασιλεία και εν συνεχεία, το Σάββατο, θα παίξει με την Λίβερπουλ και το Αμβούργο.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Βούζας, μιλώντας για το τουρνουά σημείωσε:
“Είναι ένα ανταγωνιστικό τουρνουά στο οποίο θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε πολλά πράγματα για την ομάδα. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και θα είναι αρκετά χρήσιμο τεστ. Φέτος επιστρέφουμε και στο UEFA Youth League και θα δούμε κόντρα σε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες και το επίπεδο μας”.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Ελβετία είναι:
Αγιώτης Γιώργος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Παπαδόπουλος Παύλος, Χατζηιωαννίδης Ιωάννης, Φυτόπουλος Δημήτρης, Γαλούπης Ιωάννης, Καράδαης Χρήστος, Νεοφυτίδης Γιώργος, Κιρτζιαλίδης Κωνσταντίνος, Κωστανάσιος Θάνος, Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Στάθης, Ντουμάνης Πάρης, Πέιος Νικόλαος, Ράμα Ρεζάρτ, Τσιμπούκας Θωμάς, Τσιριγώτης Θόδωρος, Βοϊλης Αλέξανδρος, Βρουσάι Μάριος, Ξενιτίδης Γιώργος.

Στην αποστολή εκτός από τον Βασίλη Βούζα, θα είναι ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα, ο γυμναστής Θανάσης Ρωσίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάκης Βενιαμίν και ο φυσιοθεραπευτής Καπετανάκης Αλέξης.