Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων

279

Πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων το Σαββατοκύριακο (22-23/7) στο γήπεδο Καμαρίου στη Σαντορίνη.

Οι αθλητές της προεπιλογής των μικτών ομάδων ήταν από τις Ακαδημίες του νησιού και ο τεχνικός Γιώργος Μοστράτος, είχε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί τους δύο ημέρες ώστε να βγάλει συμπεράσματα.

Οι ομάδες της Ένωσης, αλλά και γενικά τα τμήματα υποδομής των σωματείων του νομού έχουν ανέβει ποιοτικά και αυτό επιτεύχθηκε μέσα από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Τα παιδιά πλέον έχουν μεγάλο ανταγωνισμό κι αυτό βοηθά στην καλύτερη εικόνα των ομάδων. Ο Ενωσιακός προπονητής δούλεψε τις μέρες αυτές με συνολικά 32 ποδοσφαιριστές, κράτησε τις σημειώσεις του με όλα όσα είδε και διαπίστωσε και πλέον ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη.

Ο επόμενος σταθμός προπονήσεως για τον κ. Μοστράτο θα συμπεριλαμβάνει και την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αφού ο Ενωσιακός προπονητής θέλει να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών από Σύρο, Σίφνο, Κύθνο, Σέριφο και Μήλο.

Τέλος, ο Γιώργος Μοστράτος μετά το τέλος των προπονήσεων στο γήπεδο του Καμαρίου ευχαρίστησε τον κ. Τζούρο και τη Θύελλα για την άψογη φιλοξενία.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΑΠΠΟΣ και τον πρόεδρο του κ. Τζούρο για την παραχώρηση του γηπέδου, όπως επίσης και τη Θύελλα για την φιλοξενία. Ειδικά να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό της Θύελλας Κώστα Ρούσο που μας παρείχε ότι χρειαστήκαμε. Τα τελευταία χρόνια η Σαντορίνη είναι τροφοδότης των Μικτών μας και έχει διακρίσεις με τη συμμετοχή δύο παικτών στην Περιφερειακή Ομάδα, τον Δρόσο και τον Βλαβιανό», είπε ο κ. Μοστράτος.