Οταν το παιχνίδι καταλήγει σε τραγωδία…

293

Το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία…

Για τους γονείς, η “παιδική χαρά” είναι πολύ περισσότερα από αυτό που γράφουν οι δύο λέξεις. Είναι το πιο hot spot σημείο της πόλης, μια αίθουσα συνεδριάσεων όπου γίνονται συμφωνίες, ένας χώρος ξεκούρασης, μία καφετέρια και «όαση δροσιάς» της γειτονιάς. Το ίδιο ισχύει και για αρκετά δημοτικά γηπεδάκια 5Χ5 όπου τα παιδιά βρίσκουν τρόπους να… τρυπώνουν μέσα σ’ αυτά προκειμένου να παίξουν με τους φίλους τους. Ακόμη και τη θερινή περίοδο που οι συγκεκριμένοι χώροι άθλησης παραμένουν κλειστοί κι αφύλακτοι, τα παιδιά προσπαθούν να βρουν τρόπους για να μπουν. Οι γονείς καλό είναι προσέχουν πάρα πολύ που πηγαίνουν τα παιδιά τους, και κυρίως να ελέγχουν τους χώρους αυτούς καθώς οι κίνδυνοι καραδοκούν!
Δυστυχώς κάθε χρόνο πολλά παιδιά καταλήγουν τραυματισμένα στα Νοσοκομεία…

Τραυματισμένο σοβαρά στο κεφάλι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας ένα 12χρονο αγοράκι που έπαιζε με τους φίλους του ποδόσφαιρο σε γήπεδο 5χ5 στην οδό Ναυπάκτου στη Λαμία, τη Δευτέρα 24/7 νωρίς το μεσημέρι στη Λαμία.

Την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν, το σιδερένιο γκολπόστ έπεσε και χτύπησε τον 12χρονο στο κεφάλι, ο οποίος τελικά μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Όπως είπαν περίοικοι, το γήπεδο το οποίο πρέπει να ανήκει στο Δήμο Λαμιέων, είναι κλεισμένο με λουκέτο στην πόρτα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες “τρύπες” στην περίφραξη, από τις οποίες μπαίνουν τα παιδιά της γειτονιάς και παίζουν.

Γονείς μεγάλη προσοχή!