Ο Α.Ο Πάγου πρωτοπορεί με δωρεάν ακαδημίες!

246

Σε μία εποχή βαθιάς κρίσης η διοίκηση του Α.Ο Πάγου δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να γίνουν μέλη της ομάδας, χωρίς συνδρομή!

Ο σύλλογος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, με στόχο μελλοντικά η ομάδα να πλαισιώνεται αποκλειστικά από δικά της παιδιά.

Η νέα διοίκηση της ομάδας, από την αρχή της θητείας της, έδειξε την διάθεση να στηρίξει τα τμήματα υποδομών, όπου μαζί με τον προπονητή Άκη Μπελεγρίνη έχει ξεκινήσει την σκληρή και οργανωμένη δουλειά.

Στόχος της ομάδας είναι μελλοντικά ο σύλλογος να συμμετέχει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η αρχή έγινε από το τμήμα Κ18, όπου ο Πάγος κατάφερε να φτάσει μέχρι και το Final-4 της φετινής διοργάνωσης.

Οι διοικούντες της ομάδας θέλουν να στηρίξουν το συγκεκριμένο πλάνο για πολλά χρόνια και με ανακοίνωση τους (αφίσα), καλούν τα παιδιά να έρθουν στην «οικογένεια» του Πάγου… χωρίς συνδρομή.

Με μότο «ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ’» ο Α.Ο Πάγου ξεκίνησε τις εγγραφές στις ακαδημίες του, προσφέροντας δωρεάν συνδρομή σε όλα τα παιδιά που θα θελήσουν να εγγραφούν, τα οποία μάλιστα θα προμηθευτούν δωρεάν τον αθλητικό εξοπλισμό.

http://sportcyclades24.gr/wp-content/uploads/2017/07/%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%822.jpg

 

Οι εγγραφές άρχισαν:

Πληροφορίες στα τηλέφωνα

6934 946 635 Λεωνίδας Βαρθαλίτης

6932 729 269 Παναγιώτης Βαρθαλίτης