Βιογραφικά ζητάει η Σχολή του Ολυμπιακού στη Ρόδο

632

Επίσημη μορφή πήρε η έναρξη της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον ΑΣ Χάλκης. Μάλιστα, ο σύλλογος από τη Ρόδο θα αποτελέσει με τη νέα σεζόν τη Σχολή στο νησί των Ιπποτών και για αυτή τη συνεργασία μίλησαν κατά την επίσκεψή τους στη Ρόδο ο Κυριάκος Καραταΐδης, ο Βασίλης Νάνος και ο Άγγελος Φραγκάκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου στη Ρόδο παράλληλα με τα εγκαίνια του νέου Αθλητικού Κέντρου του συλλόγου στην Παστίδα.

Σε αναζήτηση προπονητών

Σε αναζήτηση προπονητών βρίσκεται η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο, την οποία εκπροσωπεί, μέσω της ένταξής της στο σχετικό δίκτυο των «ερυθρόλευκων», η Χάλκη.

Οι ενδιαφερόμενοι τεχνικοί, οφείλουν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, με το σύλλογο της Χάλκης να ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Ρόδο ενημερώνει ότι όσοι προπονητές επιθυμούν να συνεργαστούν με τη Σχολή παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail olympiacosrodos@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017.

Τα βιογραφικά θα προωθηθούν για να αξιολογηθούν από την Κεντρική διεύθυνση των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Νάνο Βασίλειο.

Με κριτήρια τα οποία ορίζει η φιλοσοφία του δικτύου των σχολών του Ολυμπιακού και με συγκεκριμένες παραμέτρους ανά ηλικιακό τμήμα θα επιλεγούν οι κατάλληλοι προπονητές».