Πρώτο τεστ για τους Νέους της Ξάνθης

275

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, οι Νέοι της Ξάνθης ήρθαν ισόπαλοι με τον Ορφέα Ξάνθης με σκορ 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αφόρητης ζέστης ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το παιχνίδι τρεις φορές.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Οκάν Σουλεΐμάν. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Γιάννης Καραγκιόζης από απευθείας χτύπημα φάουλ. Ο Ορφέας είχε την ευκαιρία να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, αλλά το σουτ του Λαζαρίδη βρήκε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε 3 τριαντάλεπτα, στο οποίο σημειώθηκαν δύο όμορφα γκολ, δοκάρι και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες!

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Χασάν Ογλού, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Τενεκές, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης, Δημητρίου, Σουλεϊμάν, Χαντζής.  Έπαιξαν και οι: Ιωάννου, Πεταλωτής, Χατζής, Αγγελόπουλος, Θεοφυλάκης, Χατζηχρήστου, Ακριτίδης, Καλογιάννης, Δουλγέρης, Γκίκας.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Βασίλης Καραγκιόζης, Γιώργος Κατρανίτσας, Βασίλης Μαλαδένης, Ηλίας Μακράκης, Λάζαρος Μαυρόπουλος, Βασίλης Λαζαρίδης, Θόδωρος Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ, Γιάννης Καραγκιόζης, Μουμίν Ογλού Τουγιάλ. Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Πιλέ, Μεκερά, Καλλίδης, Γιαννακόπουλος, Κουτσογιάννης, Χατζήπαπας, Τζαμπάζ, Ταϊφούρ, Αϊκιούτ, Ζικολάρι, Εκίζ.