Επικράτησε του Αμβούργου, ηττήθηκε από την Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός

220

Οι Νέοι του Ολυμπιακού στη δεύτερη μέρα του τουρνουά της FC Aech στην Ελβετία, είχαν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα στην πρώτη αναμέτρηση που έδωσε το Σάββατο (29/7) ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ με 2-0. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ πέτυχε και τα δύο τέρματα της από τα 11 μέτρα.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι Νέοι των “ερυθρόλευκων” επικράτησαν με 3-0 του Αμβούργου, τερματίζοντας στην 3η θέση του Β’ ομίλου. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Νεοφυτίδης (13’), Ξενιτίδης (25’), Κωστανάσιος (43’).

Ο Βασίλης Βούζας μετά τη νίκη επί του Αμβούργου δήλωσε: «Έτσι πρέπει να παίζουμε. Η ομάδα είναι νέα ακόμη. Θέλουμε δουλειά. Σιγά σιγά θα την χτίσουμε. Μου άρεσε η ομάδα με το Αμβούργο. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο»,

Οι “ερυθρόλευκοι” διεκδικούν την 5η θέση στο τουρνουά, κόντρα της Aesch την Κυριακή (30/7).

H σύνθεση του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ: Καράδαης, Τσιμπούκας, Λάμπρου, Γαλούπης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Φυτόπουλος, Βρουσάι, Ντουμάνης, Βοΐλης. Αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουγιός, Τσιριγώτης, Κωστανάσιος, Αγιώτης, Χατζηιωαννίδης, Κιρτζιαλίδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού με το Αμβούργο: Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Κιρτζιαλίδης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Τσιριγώτης. Αγωνίστηκαν και οι: Τσιμπούκας, Βρουσάι, Βοΐλης, Φυτόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάμπρου.