Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ για τον άδικο χαμό του 15χρονου Κομιώτη

296

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οικογένεια του νεαρού αθλητή Παναγιώτη Κομιώτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Mια πολύ δυσάρεστη είδηση προέκυψε στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο μόλις 15 ετών παίκτης του Πυρρίχιου Ασπροπύργου, Παναγιώτης Κομιώτης, έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εισήχθη σε νοσοκομείο της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη (27/7) ύστερα από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς, ο 15χρονος κατέληξε σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, ενώ η κηδεία του έγινε το πρωί της Κυριακής (30/7) στον Άγιο Ελευθέριο στην Γκορυτσά.

Η ακαδημία που αγωνιζόταν ο 15χρονος ποδοσφαιριστής συνεργαζόταν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης έστειλε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Χ. Κομιώτη, αθλητή της συνεργαζόμενης ακαδημίας του Δικεφάλου, ΑΣ Πυρρίχιου Ασπροπύργου, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη…